Obiective turistice în zonă

Sărbători în Bran

Răvășitul oilor

Răvășitul oilor a devenit cea mai mare sărbătoare a locuitorilor din Bran, la care participă an de an un număr mare de turiști.

READ MORE
Trasee montane

Parcul Natural Bucegi

Parcul Natural Bucegi are o suprafață de aproximativ 300 km. La est, se află Valea Prahovei, iar la vest, culoarul Branului. Peisajele sunt impresionante.

READ MORE
Trasee montane

Piatra Craiului

În vestul și nord-vestul Culoarului Rucăr-Bran, se ridică mândră creasta Pietrei Craiului, cea care a inspirat numeroase cântece iubitorilor de munte.

READ MORE
Castele / cetăți

Castelul Bran

Castelul Bran este construit pe o stâncă într-un punct cheie din punct de vedere strategic și adăpostește în acest moment Muzeul Bran.

READ MORE
Castele / cetăți

Cetatea Râșnov

Este o cetate țărănească veche din orașul Râșnov, aflându-se la 12 km de Hanul Bran și la 13 km de Brașov.

READ MORE
Castele / cetăți

Brașov – Centrul Istoric

La o distanță 24 km de Bran se află Brașovul, unul dintre cele mai vechi și mai importante orașe din România.

READ MORE
Natură

Rezervația de urși

La 12 km de Hanul Bran, se află sanctuarul Libearty Zărnești sau Rezervația de urși de la Zărnești, unde și-au găsit refugiul peste 100 de urși bruni.

READ MORE
Natură

Pârtia de Schi Zănoaga

La doar 3 km de Castelul Bran, iubitorii sporturilor de iarnă pot descoperi o pârtie de schi, cu o lungime de 650 m și o diferență de nivel de 145 m.

READ MORE
Natură

Peștera Dâmbovicioara

În zona Rucăr-Dâmbovicioara, un relief carstic fabulos îți încântă privirea. În aceste chei spectaculoase, tronează mândră Peștera Dâmbovicioara, situată în partea nordică a satului cu același nume.

READ MORE
Sate celebre

Satele Șirnea, Peștera și Măgura

Sunt ideale pentru o drumeție sau o plimbare cu bicicleta. În oricare dintre aceste sate, te poți bucura de aer curat, de liniște și de peisaje care îți taie răsuflarea.

READ MORE
Natură

Poiana Brașov

Una dintre cele mai îndrăgite destinații turistice, în orice anotimp, este Poiana Brașov. Stațiunea se află la 22 de km de Bran.

READ MORE