TRADIȚIONAL

BĂUTURI ALESE

ZONĂ NEFUMĂTORI

La Hanul Bran, dorim să vă oferim experiențe culinare autentice. Ne mândrim cu gastronomia locală. În meniul nostru, se regăsește tradiția culinară a zonei. Ne bucurăm să transmitem mai departe valorile culinare ale acestei regiuni, pe care le-am moștenit din strămoși. Le dăruim mai departe tuturor celor care ne trec pragul. Punem accentul pe produsele locale. Știm că mâncarea este mai gustoasă atunci când ingredientele sunt proaspete. De aceea, alegem cu grijă carnea din fermele din zonă. Gătim cu ingrediente proaspete și naturale. Adăugăm pasiune și, astfel, obținem gustul inegalabil al mâncărurilor tradiționale, pentru care revin, mereu, la noi, oaspeții noștri.

Terasa noastră, sau foișorul, așa cum ne place să o alintăm, este ferită de agitația obișnuită din această zonă turistică.
În foișor, te poți delecta, în tihnă, cu gustul inegalabil al preparatelor noastre. Seara, în foișor, focul arde în șemineu și poveștile curg. Într-o atmosferă relaxată, te poți răsfăța cu un ospăț regesc.

Fie că ai o întâlnire de afaceri sau cu prietenii, fie sărbătorești un eveniment sau ești în vacanță cu cei dragi, restaurantul nostru este locul unde vei dori, cu siguranță, să te întorci din nou!