Istorie și tradiție în BRAN

Hanul Bran este prima unitate de cazare acreditată din Bran. Acest local, cu o istorie și o poveste veche de zeci de ani, primește oaspeți încă din 1962, când făcea parte din Cooperația Centrocoop, alături de alte hanuri cu tradiție.

Odinioară, prin trecătoarea Branului trecea vechiul drum comercial care lega bătrâna cetate a Brașovului de capitala Țării Românești, Câmpulung Muscel.

Situat pe acest drum intens circulat, Hanul Bran a fost mereu un loc primitor. Călătorii obosiți poposeau aici pentru un ospăț boieresc sau pentru un somn odihnitor.

Vestea despre Han a mers mai departe și numărul celor care i-au trecut pragul de-a lungul timpului a crescut an de an. Hanul Bran a avut un rol important în dezvoltarea turistică a zonei Bran. Fie că este vorba de comercianți, fie de turiști, mulți dintre oaspeții care ne-au vizitat au devenit prieteni ai Hanului.

De patru ani, o nouă poveste se țese la Hanul Bran. Cu ajutorul celebrului arhitect italian, Pompiliu Angelo, hotelul nostru a căpătat o nouă strălucire. Fațada a fost reconstruită și au fost adăugate noi elemente. De curând, în spatele hotelului a fost finalizat un foișor, unde oaspeții noștri se delectează în tihnă cu produsele noastre tradiționale.

Cu toate că este amplasat în inima localității, la mai puțin de 200 de metri de Castelul Bran, localul este ferit de forfota obișnuită unei zone turistice.

ARHITECTURĂ TRADIȚIONALĂ

semnată de Pompiliu Angelo

CAMERE MODERNE

CONFORT GARANTAT

SALĂ CONFERINȚE

BUSINESS

Servicii complete: hotel, restaurant, evenimente, conferințe

1962

ANUL DESCHIDERII

200

metri până la castelul BRAN

45

CAMERE și APARTAMENTE

200

LOCURI ÎN SALA DE EVENIMENTE

8 camere duble twin, 33 de camere duble matrimoniale, 2 apartamente familly plus și 2 apartamente familly

BINE AȚI VENIT!

Experiențe culinare autentice la restaurantul hanului

POFTĂ BUNĂ!

Sală de conferințe cu o capacitate de 75 de persoane, gratuită pentru clienții hanului

SUCCES!

Sală de evenimente, cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane

DETALII